De grootste winkel van de kleine Belgische winkels

Waarom verkopen bij vitrien?

Extra inkomen met behoud van je hinderpremie

Veel van jullie moesten jullie winkel sluiten. De overheid en Unizo proberen te verliezen zoveel mogelijk te beperken.Maar je zou geen ondernemer zijn als je bij de pakken neer gaat zitten.

 

 

Dankzij de nieuwe maatregelen kan je een webshop openen terwijl je je hinderpremie behoudt. (Lees meer hier)

 

Lijd je verlies ondanks de hinderpremie? Dan is een webshop openen bij Vitrien de ideale kans om jouw spaarpot aan te vullen.

Online verkopen zijn de nieuwe standaard geworden

Nog nooit kochten zoveel mensen online. Iedereen is altijd en overal bereikbaar.

 

Doordat jij een webshop opent, kan jij potentiële klanten over heel België bereiken en je winkel dag en nacht openhouden.

 

Bovendien surf je mee op het succes van Vitrien: je krijgt gratis reclame voor je winkel én je bereikt nog meer mensen doordat het aanbod steeds blijft uitbreiden en zo nieuwe klanten aantrekt.

Vitrien is gratis

Een winkel openen bij Vitrien kost niks, nada, noppes. Enkel wanneer je iets verkoopt, worden er kosten in rekening gebracht.

 

Je bespaart zo op de dure uitgaven die een webwinkel met zich meebrengt: een website laten maken kan al snel duizenden euro’s kosten. Daarna betaal je maandelijks een onderhoudsbedrag voor het beheren van je webwinkel. Bovendien komen er bij elke verkoop transactiekosten bij. Iets wat elke betaalmodule aanrekent.

Vitrien is makkelijk

Stel je voor dat je zelf een website wil maken. Dat kost tijd en moeite. Hoe langer je erover doet, hoe minder tijd je in je eigen winkel kan steken en hoe meer geld je misloopt.

 

Een winkeltje op Vitrien kopen kost je maar 3 minuten: registreren, bevestigen, geef je info in, upload je logo en klaar!

 

Een product online zetten kost je ook nog eens 3 minuten: Geef de titel, beschrijving, prijs, hoeveelheid en het gewicht in, en klaar is kees! Bekijk hier de makkelijke verkoopgids >

Vitrien is Belgisch

Vitrien is 100% Belgisch. Enkel de Belgische zelfstandigen mogen een winkel openen. Zo houden we het geld in België en promoten we onze lokale handelaars.

 

Vitrien is ook 100% gemaakt in België. Eén onderneemster die zag wat het coronavirus deed met de economie/ Waarop ze besloten heeft een tool te maken om haar collega’s te helpen.

Vele kleintjes maken een grote

Veel van jullie zullen het de voorbije jaren gemerkt hebben: een daling in verkopen wanneer een online gigant beslist jouw producten te verkopen aan dumpingprijzen. Daarnaast de verhalen van de collega’s die hierdoor noodgedwongen de winkel moeten sluiten.

 

Welke oplossing blijft er over? Verkopen bij de giganten aan de strikte voorwaarden die ze jullie opleggen?

 

Door alle onze producten samen te bundelen, en één gigantische webwinkel te maken, kunnen we de strijd aangaan met de online giganten. Het wordt tijd dat de lokale zelfstandigen hun aandeel opeisen en we de markt lokaal houden.

Ontdek nieuwe Belgische winkels

Volg ons op social media

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De grootste winkel van de kleine winkels

Veilig betalen met

bancontact
Visa/Mastercard
Belfius
Ideal
Ing
Kbc
PayPal
vitrien
Herstel Wachtwoord