De grootste winkel van de kleine Belgische winkels

Kosten

Een winkel openen is volledig gratis. Bij een verkoop worden wel transactiekosten in rekening gebracht. Verkoop je niets? Dan hoef je helemaal niet te betalen.

Transactiekosten

Alle betalingen worden verwerkt via Mollie. Dit is een van de meest populaire en veilige betaalplatformen.

 

Via Mollie kunnen klanten betalen met Bancontact, Mastercard/Visa, ING app, KBC app, Belfius app, iDeal en PayPal. Zoveel mogelijk opties voor zoveel mogelijk betaalgemak.

 

Afhankelijk van het betalingsmiddel, betaal je transactiekosten aan Mollie. Dit gaat van 0,39€ met Bancontact tot 3,4%+0,34€+0,10€ per transactie wanneer er met PayPal betaald wordt.

 

Dit wordt allemaal gebundeld in een vaste commissie van 5% + 1€. Hierin zitten dus ook bovenstaande transactiekosten inbegrepen. Deze commissie dient om de kosten te betalen: het bouwen van de website, het onderhouden van de website, het beantwoorden van jouw vragen, …

Prijsvergelijking concurrentie

Een commissie van 5% + 1€ is de laagste commissie op de multivendor markt. Waarom? Omdat dit een startup project is. In eerste instantie draait het hier om lokale winkeliers helpen.

 

Laten we vergelijken met de online giganten die ongeveer 12% commissie aanrekenen, waarbij je de bestaande retourvoorwaarden erbij moet nemen.

 

Je kan die 5% + 1€ kan makkelijk toevoegen aan je standaard verkoopprijs zonder dat het product plots heel duur wordt.

 

Prijsvergelijking webshop

Het maken van een webshop is niet goedkoop. Prijzen starten rond 1000€ en kunnen oplopen tot meer dan 5000€. Daarna betaal bovenop je een gemiddelde van 50€ per maand aan onderhoud, onafhankelijk of je iets verkoopt of niet. En per transactie komen daar opnieuw de transactiekosten bij, of het nu Mollie, Ingenico of Paypal is.

 

Vitrien is dus de perfecte opstap om een webshop te openen. Geen instapkosten, geen onderhoud, en enkel betalen indien je iets verkoopt dus risicovrij. En je krijgt de gratis promotie erbij.

 

Heb je een eigen webshop? Dan is Vitrien de perfecte aanvulling, net door de gratis promotie en het bereik van een groter publiek.

Ontdek nieuwe Belgische winkels

Volg ons op social media

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De grootste winkel van de kleine winkels

Veilig betalen met

bancontact
Visa/Mastercard
Belfius
Ideal
Ing
Kbc
PayPal
vitrien
Herstel Wachtwoord